با ثبت نام در سایت از مزایای اعضا بهره مند شوید!

عدم درست بوت شدن اوبنتو در مرحله نصب

+1 امتیاز
63 بازدید
سوال شده آبان 5, 1393 در نصب و بروزآوری توسط mR.Rian (7 امتیاز)

سلام من اوبونتو رو یه فلش live کردم وقتی میخوام try یا install ؤو بزنم بعد از یکی دو دقیقه لود کردن صفحه بهم ریخته ویندوز 7 میاد بالا ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ

0 امتیاز
پاسخ داده شده آبان 5, 1393 توسط nima (986 امتیاز)

سلام احتمال دارد مادر بورد شما قدیمی باشد و آنطور که باید وشاید فلش را بوت نمیکنه. یعنی قدرت ندارد .بهتر است کمی از مشخصات سخت افزاری را بگید .مثل سال تولید شدن اونها.که مهم است .آیا ddr1 هست یا بالاتره. نوشتن اینها کمک بهتری به شما میکنه.

دارای دیدگاه آبان 5, 1393 توسط mR.Rian (7 امتیاز)

mainboard :msi h61mu-e35(ms-7680)
ram:ddr3 4gb
cpu corei3 2100

دارای دیدگاه آبان 6, 1393 توسط nima (986 امتیاز)
ویرایش شده آبان 6, 1393 توسط nima

با این تفاصیل که شما میگید مشکل شما سخت افزاری نیست اینو مطمینم. مشکل نرم افزاری است. اونم اینه که فلش بد رایت شده این بر میگرده به مساله نرم افزار رایت روی فلش .مشکل شما نرم افزاریه. مشکل اینه که بوت گراپ نمیتونه سیستم را بالا بیاره بعد از مدتی سویچ میکنه روی اولین بوت هارد که mbr ویندوزت است و اون بجای لینوکس بالا میاید.به عنوان یک کمک ابتدایی بایدبگم که میتونی اگر نرم افزار بوتیبل کردن فلش روی لینوکس اوبونتو هست از اون استفاده کن بجای ابزار های دیگه.

دارای دیدگاه آبان 6, 1393 توسط mR.Rian (7 امتیاز)

دوست عزيز همين الان فلشو روي يك كامپیوتر دیگه تست کردمبهراحتی بالا اومد

دارای دیدگاه آبان 7, 1393 توسط nima (986 امتیاز)

شاید مشکل شما و دلایل ایجادش مخلوطی از دلایل نرمافزاری و سخت افزاری باشه و توی این شرایطی که شما میگی که تو سیستم دیگه کار میکنه پس از من کاری ساخته نیست .ای کاش متونستم راهنماییتان کنم.بدرود

سرور مجازی لینوکس

2,089 سوال

3,247 پاسخ

3,412 دیدگاه

8,123 کاربر

...